Här är månadens konkursföretag i Mark

Vill du veta vilka företag som gått i konkurs i din kommun? Här har vi samlat näringslivsnyheterna från månaden som gått.

ANNONS

Byggteam i Skene AB

Byggteam i Skene AB leddes av Aldin Talic och Dzevad Talic. När företaget startades var beskrivningen att "Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggverksamhet, specialiserad på takarbeten och plåtarbeten samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2023-01-23 och konkursen inleddes 2024-04-19.

Pipe Team Consult i Gbg AB

Pipe Team Consult i Gbg AB har försatts i konkurs. När företaget startades var beskrivningen att "Bolagets verksamhet skall vara rörläggning och konsultationer inom kylanläggningar samt sprinklersystem samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2005-02-15, konkurs inleddes 2024-04-19.

Torrebross Invest AB

Torrebross Invest AB med Mariusz Dabrowski och Leszek Dabrowski i ledningen har försatts i konkurs. När företaget startades var beskrivningen att "Bolaget skall bedriva handel med motorfordon förmedling och finansiering samt handel och byggnation ombyggnation av fastigheter och uthyrning av fordon och fastigheter .". Företaget registrerades 2021-03-11, konkurs inleddes 2024-04-02.

Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil:
1. Sök på Mark-Posten i Appstore eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på "hämta" eller "installera".
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på "öppna" för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.