Här är månadens konkurser i Mark

Vill du veta vilka företag som gått i konkurs i din kommun? Här har vi samlat näringslivsnyheterna från månaden som gått.

ANNONS

Kooperativet Arbetsglädjen i Skene Ekonomisk Förening

Kooperativet Arbetsglädjen i Skene Ekonomisk Förening med Roger Sörman, Katarina Dorner, Anna Kristina Lundberg, Markus Naukkarinen och Tomas Sörman i ledningen har försatts i konkurs. När företaget startades var beskrivningen att "F! Reningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att A) sälja tjänster till f! Retag och organisationer inom montering, f! Rpackning, avsyning och därtill närliggande legoarbeten. B) sälja service och sociala tjänster såsom bes! Ksverksamhet, enklare hushållstjänster till privatperson eller på uppdrag från kommuner, f! Retag och organisationer. C) erbjuda personer, som står utanf! R arbetsmarknaden och som är i behov av praktik, nätverk och erfarenhet, en m! Jlighet till personlig utveckling, arbetsträning och en meningsfull vardag. F! Reningen skall verka i det sociala f! Retagets anda och såväl medlemmar som! Vriga deltagare i verksamheten skall ges en m! Jlighet att utvecklas och stärkas utifrån sina egna f! Rutsättningar.". Företaget registrerades 2009-03-16, konkurs inleddes 2022-11-14.

Lesonen Signature Materials AB

Lesonen Signature Materials AB har försatts i konkurs. När företaget startades var beskrivningen att "Utveckling och försäljning av Flugfiske material och utrustning.". Företaget registrerades 2020-06-08 och konkursen inleddes 2022-11-02.

Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil:
1. Sök på Mark-Posten i Appstore eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på "hämta" eller "installera".
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på "öppna" för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.