Större bråk i Kinna – polis ryckte ut

Ett större bråk ska ha pågått i centrala Kinna, enligt uppgifter till polisen. Polisen har upprättat flera anmälningar med rubricering misshandel. Ingen ska ha skadats i bråket, enligt polisen.
– Vi vet inte vem som har gjort vad, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson.

ANNONS
|

Det var under tisdagseftermiddagen som polisen fick in uppgifter om ett större pågående bråk vid Stationsgatan, bakom Hemköp.

Det ska, skriver polisen på sin hemsida, ha rört sig om blandade åldrar på alltifrån cirka 10 år upp till 50 år. Merparten ska ha varit mellan 15 till 20 år, allt enligt vittnen, skriver polisen på sin hemsida.

Polisen: ”Svårt att bevisa vem som har gjort vad”

Polisen kom till platsen klockan 16.10. Även en ambulans larmades, men ingen skadad var på platsen, skriver polisen. Polisen ska även ha haft svårt att få fram uppgifter kring vad som har inträffat och varför bråket uppstått.

Polisen har upprättat flera anmälningar med rubricering misshandel. Fyra personer ska ha identifierats som både målsäganden och misstänkta med motanmälningar. Polisen är, vid 17.45, inte längre kvar på platsen.

– Vi vet inte vem som har gjort vad. Därför gör man en anmälan, där båda parter är både misstänkta och målsäganden, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson och fortsätter:

– Det är nog ingen som vet vad som har hänt på platsen. De vet väl, men säger antagligen inte det till polis skulle jag misstänka. Om vi har tio personer som inte vill prata med polisen så blir det svårt att bevisa vem som har gjort vad.

Är någon gripen?

– Nej, inte vad jag vet. Det är anmälan och motanmälan.

Hur många anmälningar är det?

– Jag tror att det är två, men jag vet inte.