3-2 mot Fristad gjorde Torestorp/Älekulla till segrare igen

Spelarna i Torestorp/Älekulla fick äntligen njuta av en seger igen, efter 3-2 (3-0) hemma mot Fristad. Segern var den första efter sex matcher i rad utan seger i division 4 Västergötland västra herr i fotboll.

|
Torestorp/ Älekulla FF vann mot Fristads GoIF

Torestorp/Älekullas tränare Christofer Larsson kommenterade matchen:

– En ruggigt skön seger. Bra första halvlek där vi har många farliga och fina anfall. Känns ganska tryggt i andra också, ända till 3-1 kommer. Sen blir det lite nervigt men vi reder ut det. Riktigt sköna tre poäng, hela truppen ska ha cred för den fina moralen.

Torestorp/Älekulla startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Tor Ellnefors till på straff.

Torestorp/Älekulla ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Isak Persson, i sjunde minuten.

Torestorp/Älekulla gjorde 3-0 i 39:e minuten, när Hugo Åstrand slog till. Perparim Beqaj reducerade för Fristad på straff i 76:e minuten.

Fristad reducerade igen i 79:e minuten genom Perparim Beqaj på straff. 3-2-målet blev matchens sista.

Det här var Torestorp/Älekullas tredje uddamålsseger den här säsongen.

För Torestorp/Älekulla gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Fristad är på elfte plats.

Torestorp/Älekulla tar sig an Gerdsken i nästa match hemma fredag 30 juni 19.00.