4-0 mot Norrmalm gjorde Hajom till segrare igen

Spelarna i Hajom fick äntligen njuta av en seger igen, efter 4-0 (2-0) hemma mot Norrmalm.

|
Hajoms IF vann mot Norrmalms IK

Segern var den första efter åtta matcher i rad utan seger i division 6 Mark herr i fotboll.

– Vi gör en bra match idag och springer i 90 minuter, vilket var skillnaden. Bra laginsats, kommenterade Hajoms tränare Lars-Eric Johansson.

Hajom gjorde första målet. Zackarias Wallin gjorde målet, redan i elfte minuten.

Hajom gjorde 2-0 i 22:a minuten, när Zackarias Wallin på nytt fick träff. 3-0-målet kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Dean Bitton slog till och gjorde mål.

Hajom gjorde också 4-0 genom Isak Lövgren i 90:e minuten.

Hajom har en seger, en oavgjord och tre förluster och 8–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Norrmalm har en oavgjord och fyra förluster och 2–26 i målskillnad.

Det här betyder att Hajom är kvar på nionde plats, och Norrmalm stannar sist, på tionde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Hajom är Örby. Lagen möts fredag 23 augusti 18.30 på Örby IP.