Horred räckte inte till mot Kronäng på bortaplan i division 5 Västergötland södra herr i fotboll.

|
Kronängs IF vann mot Horreds IF

Matchen på onsdagen slutade 2-1 (1-0) till Kronäng.

Matchen var mållös till Kronäng tog ledningen i 24:e minuten, genom Edin Filipovic. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Casper Svahn och ökade ledningen för Kronäng.

I den 80:e minuten fick Kronängs David Stolt rött kort, och under de sista tio minuterna fick laget spela med en spelare mindre.

Med nio minuter kvar att spela reducerade Horred genom Adam Skur. Mer än så blev det dock inte för Horred.

Kronäng har två segrar och tre förluster och 7–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Horred har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 8–10 i målskillnad. Förlusten var Horreds fjärde uddamålsförlust.

Det här betyder att Kronäng ligger kvar på elfte plats i tabellen, och Horred på tionde plats.

Nästa motstånd för Horred är Torestorp/Älekulla. Lagen möts lördag 31 augusti 16.00 på Eksätersvallen.