Almgren och Johansson avgjorde hemma mot Viskafors

Det blev en uddamålsseger för Hyssna/Kinnahu i matchen mot Viskafors i division 6 Mark herr i fotboll på fredagen.

|
Hyssna IF/Kinnahults IF vann mot Viskafors IF

Laget vann med 2-1 (1-1) hemma på Horndalsvallen. Jonatan Johansson stod för Hyssna/Kinnahus avgörande mål efter 58 minuter.

– Det blev till slut en rättvis seger, en seger som med lite bättre skärpa skulle varit lite större. Jag tycker att vi spelmässigt gör en ganska bra match, starkt att vända ett underläge till seger med, kommenterade Hyssna/Kinnahus tränare Göran Larsson efter matchen.

Viskafors fick en bra start på matchen. Marcus Svensson gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Hyssna/Kinnahu kvitterade till 1-1 i 35:e minuten, när Oscar Almgren hittade rätt. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Jonatan Johansson och avgjorde matchen. Därmed hade Hyssna/Kinnahu vänt matchen.

I den 89:e minuten fick Hyssna/Kinnahu Oscar Almgren utvisad, och under de sista sista minuterna fick laget spela med en spelare mindre.

Det här var Hyssna/Kinnahus andra uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Hyssna/Kinnahu ligger på tredje plats i tabellen, och Viskafors är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Hyssna/Kinnahu är Hajom. Lagen möts lördag 31 augusti 13.00 på Kajbergsvallen.