David Lind målskytt när Horred förlorade

Horred blev besegrade av Äspered på bortaplan i division 5 Västergötland södra herr i fotboll, där matchen på fredagen slutade 3-1 (2-0).

|
Äspereds IF vann mot Horreds IF

Horreds tränare Kalle Öjersson kommenterade matchen:

– Inte mycket att säga. Vi kommer inte upp i standardnivå i första halvlek. Sedan är Äspered starka defensivt. Och vi har svårt att komma igenom. Mycket frånvaro i gruppen gör inte saken bättre. Nya tag nästa vecka.

Äspered startade matchen bäst och tog ledningen. Erik Spjuth slog till, redan i 20:e minuten.

Äspered ökade ledningen till 2-0 efter en halvtimmes spel, återigen genom Erik Spjuth. 3-0-målet kom med två minuter kvar att spela, när Oliwer Andersson Åqvist slog till och gjorde mål.

Reduceringen till 3-1 för Horred kom direkt därefter när David Lind på övertid gjorde mål. Mer än så blev det dock inte för Horred.

Horred vann senast lagen möttes med 3-1 på Lundavallen.

Söndag 28 april 13.00 spelar Horred hemma mot Gällstad.