Efter förlustraden: Seger igen för Skene IF – 5-1 mot Markaryd

Fyra förluster i rad i division 3 sydvästra Götaland herr i fotboll räckte.

Skene IF vann mot Markaryds IF

Hemma mot Markaryd bröts den tuffa sviten för Skene IF. Det blev 5-1 (1-0) i matchen på torsdagen.

Matchen förblev jämn målmässigt till Skene IF tog ledningen i 36:e minuten, genom Sonny Ögärd. Direkt efter pausen ökade Sonny Ögärd Skene IF:s ledning.

I 54:e minuten nätade Fehim Smajlovic, och gjorde 3-0.

Bara sex minuter senare var det Liam Braun som såg till att Markaryd reducerade till 3-1. Mer än så blev det dock inte för Markaryd.

I den 71:a minuten ökade Sonny Ögärd ledningen. Ögärd fullbordade därmed sitt hattrick.

Rinor Dobraj ökade Skene IF:s ledning i 76:e minuten.

Skene IF har en seger och fyra förluster och 11–17 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Markaryd har två oavgjorda och tre förluster och 8–27 i målskillnad.

Det här betyder att Skene IF är kvar på elfte plats, och Markaryd stannar på nionde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Skene IF är Åstorp. Lagen möts söndag 4 augusti 12.00 på Bjärshögs IP.