Förlust för Hyssna/Kinnahu i seriefinalen mot Rydboholm i division 6 Mark herr

Hyssna/Kinnahu föll i den tuffa drabbningen mot Rydboholm på hemmaplan på onsdagen.

|
Hyssna IF/Kinnahults IF förlorade mot Rydboholms SK

Matchen mellan de båda topplagen i division 6 Mark herr i fotboll slutade 2-4 (0-2).

– Tät match där Rydboholm är det något vassare laget i första halvlek och vi i andra. Men det handlar om att göra mer mål än man släpper in och det lyckades de bäst med ikväll Det är bara att bryta ihop och sedan bli ännu starkare av detta, kommenterade Hyssna/Kinnahus tränare Göran Larsson.

Rydboholm startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. William Najafi slog till, redan i 14:e minuten.

Rydboholm gjorde 0-2 i 25:e minuten, när Simon Jarl hittade rätt. Med åtta minuter kvar att spela reducerade Hyssna/Kinnahu genom Liam Nilsson.

1-3-målet kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Christopher Ternebrandt slog till och gjorde mål.

Hyssna/Kinnahu reducerade till 2-3 direkt därefter genom Marcus Bjelkenberg. Mer än så blev det dock inte för Hyssna/Kinnahu.

Bara en minut senare var det Marcus Pedersen som såg till att Rydboholm ökade ledningen till 2-4. 2-4-målet blev matchens sista.

Hyssna/Kinnahu har fyra vinster och en förlust och 20–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rydboholm har fyra vinster och en oavgjord och 24–8 i målskillnad.

För tabellens utseende betyder det här att Hyssna/Kinnahu ligger på tredje plats medan Rydboholm har förstaplatsen.

Nästa motstånd för Hyssna/Kinnahu är Norrmalm. Lagen möts måndag 17 juni 19.30 på Borås Arena.