Gånghester/Målsryd för tuffa för Fritsla – förlust med 1-2

Fritsla förlorade på bortaplan i division 5 Västergötland södra herr i fotboll mot Gånghester/Målsryd, med 1-2 (0-2).

|
Gånghester/Målsryd IF vann mot Fritsla IF

– Vi är inne i en tung period och spelar utan självförtroende. Tre matcher kvar, det är bara gnugga vidare och göra allt för att ta oss ur svackan, tyckte Fritslas huvudtränare Niklas Liljeqvist, efter matchen.

Gånghester/Målsryd gjorde första målet. Simon Karagöl gjorde målet, redan i 16:e minuten.

Gånghester/Målsryd ökade ledningen till 2-0 efter en dryg halvtimmes spel, på nytt genom Simon Karagöl. Fritsla reducerade till 2-1 i 50:e minuten.

Gånghester/Målsryd har tre segrar och två förluster och 14–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Fritsla har två vinster och tre förluster och 16–10 i målskillnad. Förlusten var Fritslas sjunde uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är Gånghester/Målsryd sist i serien, medan Fritsla är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Fritsla är Sätila. Lagen möts fredag 20 september 18.30 på Kungaberg.