Horred besegrade Länghem – avgjorde i andra halvlek

Horred vann hemma i division 5 Västergötland södra herr mot Länghem efter en stark andra halvlek.

|
Horreds IF vann mot Länghems IF

Första halvleken i lördagens match slutade mållös, men i andra halvlek dominerade Horred och vann med slutade 3-0.

– Islossning i andra halvlek. Men vi kunde vunnit med 6-0. Att deras målvakt får matchens lirare säger enligt min mening allt. Magiskt bra spelat av Horred idag, kommenterade Horreds tränare Kalle Öjersson efter matchen.

Inget av lagen lyckades göra mål under första halvlek, men direkt efter pausen slog Jesper Johansson till och gav Horred ledningen.

Scott Gates ökade Horreds ledning med knappa kvarten kvar.

I 78:e minuten gjorde Yousif Al-Lami också 3-0. 3-0-målet blev matchens sista.

I den 84:e minuten blev Länghems Emil Svensson utvisad.

Horred åkte på en utvisning på tilläggstid när Amadeus Öjersson fick lämna planen.

Det här betyder att Horred ligger på sjätte plats i tabellen, och Länghem är på fjärde plats. Noteras kan att Horred sedan den 3 maj har avancerat sex placeringar i tabellen.

Nästa motstånd för Horred är Rävlanda. Lagen möts tisdag 4 juni 19.30 på Bråtaredsvallen.