Hyssna/Kinnahus fina svit håller i sig efter 2-1 mot Viskafors

Segertåget fortsätter för Hyssna/Kinnahu.

|
Viskafors IF förlorade mot Hyssna IF/Kinnahults IF

Mot Viskafors borta på Svanehov på torsdagen blev det seger igen. Laget vann med 2-1 (1-0) och har nu fyra segrar i rad i division 6 Mark herr i fotboll.

Jonathan Axebrink slog till efter 84 minuter och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Gästerna Hyssna/Kinnahu började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Jonathan Axebrink till på straff. Direkt efter pausen slog Marcus Svensson till och kvitterade för Viskafors.

Men med sex minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Jonathan Axebrink.

Viskafors har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Hyssna/Kinnahu har tolv poäng.

Nästa motstånd för Hyssna/Kinnahu är Hajom. Lagen möts torsdag 23 maj 19.00 på Ekäng.