Joakim Perman målskytt – men Ubbhult/Hällingsjö föll

Ubbhult/Hällingsjö fick se sig slaget i mötet med Brämhult på hemmaplan i division 6 Borås herr i fotboll, med 1-5 (1-2).

|
Ubbhult/Hällingsjö förlorade mot Brämhults IK

– Tungt just nu. 8 ordinarie borta, men de som spelar kämpar på. Förlusten helt rättvist. Brämhult har ett riktigt bra lag, kommenterade Ubbhult/Hällingsjös tränare Johnny Gillberg.

Matchen förblev jämn målmässigt till Ubbhult/Hällingsjö tog ledningen i 22:a minuten, genom Joakim Perman.

Brämhult kvitterade till 1-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Kevin David Riano Bäckström.

Brämhult tog också ledningen i slutminuterna av första halvlek, genom Isak Sångberg. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Samuel Hall träff och ökade ledningen för Brämhult.

I 72:a minuten ökade Samuel Hall ledningen ytterligare.

Mahmoud Amiry ökade Brämhults ledning i 77:e minuten. 1-5-målet blev matchens sista.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Ubbhult/Hällingsjö på nionde plats och Brämhult i serieledning.

Torsdag 29 juni 19.00 spelar Ubbhult/Hällingsjö borta mot Högvad.