Kinna föll i toppmötet mot Åstorp med 0-2

Kinna mötte Åstorp på lördagen i ett toppmöte i division 3 sydvästra Götaland herr i fotboll.

|
Kinna IF förlorade mot Åstorps FF

Men det blev nya serieledaren Åstorp som tog en tung skalp när laget vann borta med 2-0 (2-0).

– Det blev tuff kamp mot ett hårt arbetande Åstorp. Ganska chansfattig historia där vi inte riktigt kommer upp i nivå, kommenterade Kinnas assisterande tränare Glenn Dower.

Åstorp startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Oke Akpoveta gjorde målet, redan i 20:e minuten.

Åstorp gjorde också 0-2 i slutet av första halvleken, genom Samuel Jonsson. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Åstorp med 2-0.

Kinna har två vinster, en oavgjord och två förluster och 8–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Åstorp har tre vinster och två förluster och 14–9 i målskillnad.

Kinna stannar därmed kvar på tredje plats.

Nästa motstånd för Kinna är Skene IF. Lagen möts lördag 15 juni 14.00 på Vävarevallen.