Kinna föll mot Vänersb IF – trots ledning i halvtid

I halvtid var bortalaget Kinna i ledningen med 2-1.

|
Vänersborgs IF U19 vann mot Kinna IF

Men Vänersb IF vände – och vann. Till slut blev det 3-2 (1-2) i matchen i P19 Div 1 Region 2 herr i fotboll.

Osman Abukar Yusuf slog till efter 58 minuter och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

Vänersb IF tog en tidig ledning. Osman Abukar Yusuf slog till, redan i sjunde minuten.

Kinna kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Wilgot Elvemo, i elfte minuten.

Kinna tog också ledningen i 19:e minuten, genom Anton Olsson. Direkt efter pausen gjorde Osman Abukar Yusuf mål ännu en gång och kvitterade för Vänersb IF.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Osman Abukar Yusuf träff och avgjorde matchen och fullbordade därmed sitt hattrick.

Vänersb IF:s nya tabellposition är femte plats, medan Kinna är på tredje plats.

Nästa motstånd för Kinna är Götaholm. Lagen möts söndag 22 september 14.15 på Gamlestadsvallen.