Kinna föll tungt i toppmötet – 1-9 mot FC Trollhättan

Kinna förlorade toppmötet mot FC Trollhättan på söndagen.

|
Kinna IF förlorade mot FC Trollhättan P19

Andraplacerade FC Trollhättan blev för tunga och vann borta med hela 9-1 (3-1) i P19 Div 1 Region 2 herr i fotboll.

FC Trollhättan startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Elias Forsberg till.

FC Trollhättan ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, genom Simon Banous, i elfte minuten.

FC Trollhättan gjorde också 0-3 i 23:e minuten, när Filip Sterner fick träff.

I 25:e minuten nätade Milton Sandberg, och reducerade åt Kinna. I 55:e minuten slog Jonas Baganna till, och gjorde 1-4.

Med en halvtimme kvar att spela nätade Landi Osuna Ericsson på straff och ökade ledningen för FC Trollhättan.

I den 73:e minuten ökade Erik Osuna Ericsson ledningen ytterligare.

Erik Osuna Ericsson, återigen, ökade FC Trollhättans ledning i 80:e minuten.

FC Trollhättan ökade ledningen på nytt, till 1-8, bara två minuter senare ännu en gång genom Landi Osuna Ericsson.

Sju minuter senare var det Landi Osuna Ericsson som såg till att FC Trollhättan också gjorde 1-9 och därmed fullbordade Landi Osuna Ericsson sitt hattrick. 1-9-målet blev matchens sista.

Landi Osuna Ericsson gjorde tre mål för FC Trollhättan.

Det här betyder att Kinna ligger kvar på tredje plats i tabellen.

Nästa motstånd för Kinna är Herrestad. Lagen möts lördag 17 augusti 13.00 på Undavallen.