Kinna vann mot Vinberg efter Oliver Persengårds två mål

Det blev Kinna som gick segrande ur mötet med Vinberg i division 3 sydvästra Götaland herr i fotboll på bortaplan, med 3-1 (1-0).

|
Vinbergs IF förlorade mot Kinna IF

Kinna tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Perparim Beqaj. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Oliver Persengård och ökade ledningen för Kinna.

I 67:e minuten slog Mohammed Wasmy till på straff, och reducerade åt Vinberg. Fler mål än så blev det inte för Vinberg.

Kinna ökade ledningen till 1-3 bara tre minuter senare ännu en gång genom Oliver Persengård. Det fastställde slutresultatet till 1-3.

Resultatet innebär att Vinberg ligger kvar på tolfte och sista plats och Kinna på fjärde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Kinna är Stafsinge. Lagen möts fredag 30 augusti 19.30 på Viskavallen.