Klar seger för Horred mot Kronäng på Eksätersvallen

En halvtidsledning med 2-0 utökades i andra halvleken när Horred slog Kronäng på hemmaplan i division 5 Västergötland södra herr i fotboll.

|
Horreds IF vann mot Kronängs IF

Till slut blev det 4-0 till Horred.

– Denna gången ramlar bollarna dit vilket det inte gjort för oss innan i samma utsträckning. Laginsatsen ifrån alla, bänk som start, gör allt rätt och då vinner man matcher som sådana här. Är alla friska så är vi att räkna med, kommenterade Horreds tränare Kalle Öjersson.

Horred ökade ledningen till 2-0 i fjärde minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick David Lind träff på straff och ökade ledningen för Horred.

Till slut kom också 4-0 genom Elia Ahlgren i 86:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

Båda lagen har nu två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, Horred med 10–5 och Kronäng med 6–9 i målskillnad.

För Horred gör resultatet att laget nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Kronäng är på nionde plats.

Nästa motstånd för Horred är Torestorp/Älekulla. Lagen möts lördag 25 maj 13.00 på Svansjövallen.