Klar seger för Hyssna/Kinnahu mot Högvad

Hyssna/Kinnahu fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Högvad i division 6 Mark herr i fotboll med 7-1 (3-0).

|
Hyssna IF/Kinnahults IF vann mot Högvads BK

– Jag är mycket nöjd med matchen, tycker att vi redan från början tog tag i den på ett bra sätt även om första målet dröjde ett tag Det var inte helt lättspelat med den värmen som var, är därför nöjd över att vi hela matchen trummade på och inte slutade spela, tyckte Hyssna/Kinnahus tränare Göran Larsson, efter matchen.

Segern var Hyssna/Kinnahus femte på de senaste sex matcherna.

Hyssna/Kinnahu fick en bra start på matchen. Oscar Almgren gjorde målet, redan i tolfte minuten.

Hyssna/Kinnahu gjorde 2-0 i 32:a minuten, genom Liam Nilsson.

Hyssna/Kinnahu gjorde också 3-0 i slutet av första halvleken, ännu en gång genom Liam Nilsson. Direkt efter pausen nätade Oliver Lindqvist och reducerade åt Högvad. Fler mål än så blev det inte för Högvad.

I 54:e minuten nätade Jonathan Axebrink, och gjorde 4-1.

Alexander Wallenbring gjorde dessutom 5-1 i 65:e minuten.

Liam Nilsson ökade Hyssna/Kinnahus ledning som med målet fullbordade sitt hattrick i 79:e minuten.

Och med sex minuter kvar att spela ökade Hyssna/Kinnahu ledningen genom Oscar Almgren. Det fastställde slutresultatet till 7-1.

Med tre omgångar kvar är Hyssna/Kinnahu på andra plats i tabellen, och Högvad är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Hyssna/Kinnahu är Rydboholm. Lagen möts söndag 15 september 19.00 på Sven Erikssonsvallen.