Kryss för Örby hemma mot Ljungskile

Det blev delad pott när Örby tog emot Ljungskile i division 1 södra dam i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (1-1).

|
IFK Örby spelade lika mot Ljungskile SK dam

Örby startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Maja Ragnewall slog till, redan i åttonde minuten.

Ljungskile kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Ella Andersson Källqvist, i 13:e minuten. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade 1-1.

Örby har två oavgjorda och tre förluster och 7–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ljungskile har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 9–8 i målskillnad. Det här var Örbys tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Örby nu ligger på tionde plats i tabellen, och Ljungskile är på elfte plats.

I nästa omgång har Örby Malmö FF borta på Malmö Stadion, söndag 28 maj 14.00.