Ledning i halvtid - då tappade Kinna och förlorade

Hemmalaget Kinna hade greppet i halvtid och ledde med 1-0 i matchen i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll mot Öckerö. Men Öckerö vände på matchen och vann till slut med 3-1.

|
Kinna IF förlorade mot Öckerö IF

Kinna började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Milton Sandberg till. Simon Olsson kvitterade för Öckerö i 77:e minuten.

Simon Olsson, återigen, gav Öckerö ledningen med knappa kvarten kvar.

Öckerö ökade ledningen till 1-3 bara fem minuter senare genom Simon Olsson som med målet fullbordade sitt hattrick. Därmed hade Öckerö vänt matchen. 1-3-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Simon Olsson gjorde tre mål för Öckerö.

Kinna har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 6–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Öckerö har fyra vinster och en förlust och 11–5 i målskillnad.

Öckerös nya tabellposition är andra plats, medan Kinna är på åttonde plats.

I nästa omgång har Kinna Kållered borta på Kållered Sportcenter, fredag 19 maj 19.00.