Mål av Gustav Almgren och Aleksander Siberg räckte inte för Hyssna

Hyssna förlorade på hemmaplan i division 5 Västergötland södra herr i fotboll mot Länghem, med 2-3 (1-2).

|
Hyssna IF förlorade mot Länghems IF

Gästande Länghem fick en bra start på matchen. Emil Höök slog till, redan i nionde minuten.

Länghem ökade också ledningen till 0-2 i 38:e minuten, när John Qlemis slog till.

Hyssna reducerade till 1-2 strax före halvtidsvilan, genom Gustav Almgren. I 54:e minuten nätade Tim Stål, och gjorde 1-3.

Hyssnas Aleksander Siberg gjorde 2-3 i 66:e minuten. Men mer än så orkade Hyssna inte med.

Hyssna har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 7–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Länghem har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 14–11 i målskillnad. Det här var Hyssnas åttonde uddamålsförlust den här säsongen.

Det här betyder att Hyssna slutar på elfte plats, och Länghem på nionde plats.