Mijatovic och Persengård matchvinnare när Kinna besegrade Böljan

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Kinna i matchen mot Böljan på Viskavallen.

|
Kinna IF vann mot IF Böljan Falkenberg

Laget vann fredagens match i division 3 sydvästra Götaland herr i fotboll med 2-1 (1-0).

Kinna tog en tidig ledning. David Mijatovic slog till, redan i sjätte minuten. Direkt efter pausen nätade Oliver Persengård och ökade Kinnas ledning.

I 73:e minuten reducerade Rasmus Fridolf för Böljan. Men mer än så orkade Böljan inte med.

Kinna har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 14–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Böljan har tre vinster och två förluster och 17–8 i målskillnad. Det här var Kinnas andra uddamålsseger den här säsongen.

Kinnas nya tabellposition är tredje plats, medan Böljan är på andra plats.

Nästa motstånd för Kinna är Åstorp. Lagen möts lördag 8 juni 14.00 på Viskavallen.