Noelle Gamalielsson målskytt när Örby föll

Örby förlorade mötet med Utsikten borta med 1-5 (0-3) i F17 SM norra Götaland dam i fotboll på söndagen.

ANNONS
|
Utsiktens BK vann mot IFK Örby F17

Utsikten startade matchen bäst och tog ledningen. Rona Krasniqi slog till, redan i elfte minuten.

Utsikten ökade också ledningen till 2-0 i 36:e minuten, när Sofia Daniel fick träff.

Utsikten gjorde också 3-0 i slutminuterna av första halvlek, på nytt genom Rona Krasniqi. I 68:e minuten slog Selma Pedersen till, och gjorde 4-0.

Örbys Noelle Gamalielsson gjorde 4-1 i 70:e minuten. Men mer än så orkade Örby inte med. Målet var Noelle Gamalielssons femte i F17 SM norra Götaland dam.

5-1-målet kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Rona Krasniqi slog till och gjorde mål som med målet fullbordade sitt hattrick.

Utsikten har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 17–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Örby har en vinst och fyra förluster och 4–27 i målskillnad.

För Örby gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Utsikten är på femte plats.

Nästa motstånd för Örby är Jönköp/Husqv. Lagen möts söndag 29 september 13.00 på Örby IP.