Oavgjort för Hajom/Björketorp och Toarpsalliansen i svängig match

Hajom/Björketorp mötte Toarpsalliansen på Kajbergsvallen på lördagen.

|
Hajom/Björketorp spelade lika mot Toarpsalliansen

I första halvlek var det Hajom/Björketorp som tog greppet om matchen, med en 3-0-ledning. Men i andra halvlek kom Toarpsalliansen in i matchen. Laget hämtade i kapp underläget, och matchen i division 5 Västergötland södra dam slutade 3-3.

– En ganska jämn match där vi hade lite fler klara chanser men ett kryss kanske var rättvist till slut, tyckte Hajom/Björketorps tränare Niclas Hellgren, efter matchen.

Elina Lidberg 2 och Julia Holbrant gjorde hemmalagets mål, medan Nadine Vihelä Jacobsson gjorde alla tre målen för bortalaget.

Det här var Hajom/Björketorps andra oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Hajom/Björketorp ligger kvar på fjärde plats och Toarpsalliansen på femte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Hajom/Björketorp är Borås GIF. Lagen möts tisdag 20 augusti 19.00 på Björketorps IP.