Ohlson och Ristic heta när Kinna besegrade Stenungsund

Kinna vann mot Stenungsund på Olssons Trävaror Arena på lördagen.

|
Stenungsunds IF P19 förlorade mot Kinna IF

Matchen i P19 Div 1 Region 2 herr i fotboll slutade 1-2 (1-1). Nikola Ristic blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 92 minuter.

Stenungsund gjorde första målet. Emil Isaksson gjorde målet, redan i 18:e minuten.

Kinna kvitterade till 1-1 i 27:e minuten, när Noel Ohlson hittade rätt. På tilläggstid fick Stenungsund Nabil Yassin utvisad, och laget fick spela med en spelare mindre sista minuterna.

Det matchavgörande målet kom i matchens absoluta slutskede, i 92:a minuten, när Nikola Ristic slog till och gjorde 1-2 för Kinna. Ristic fullbordade därmed Kinnas vändning.

Stenungsund har två vinster och tre förluster och 13–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kinna har tre vinster och två förluster och 7–12 i målskillnad. Det här var Kinnas femte uddamålsseger.

Stenungsund ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Kinna ligger på tredje plats.

Nästa motstånd för Kinna är Landvetter. Lagen möts söndag 8 september 13.00 på Viskavallen.