Oliver Edholms mål räckte inte för Hajom mot Högvad

Hajom blev besegrade av Högvad på hemmaplan i division 6 Mark herr i fotboll, där matchen på lördagen slutade 1-3 (0-1).

|
Hajoms IF förlorade mot Högvads BK

Högvad fick en bra start på matchen. Oliver Lindqvist gjorde målet, redan i sjunde minuten. Direkt efter pausen ökade Oliver Johnsson Högvads ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Oliver Edholm träff och reducerade åt Hajom. Mer än så blev det dock inte för Hajom.

I 61:a minuten slog Svante Persson till, och gjorde 1-3. 1-3-målet blev matchens sista.

Hajom har en oavgjord och fyra förluster och 4–18 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Högvad har en vinst och fyra förluster och 6–16 i målskillnad.

Det här betyder att Högvad ligger på sjunde plats i tabellen, och Hajom är på nionde plats.

Nästa motstånd för Hajom är Rydboholm. Lagen möts onsdag 14 augusti 19.30 på Sven Erikssonsvallen.