Örby vann klart hemma mot Hajom

Örby fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Hajom i division 6 Mark herr i fotboll med 5-0 (5-0).

|
IFK Örby vann mot Hajoms IF

– Det var en blåsig kväll på Örby IP. I första halvlek tar vi tag i spelet direkt och leder med 5-0. I andra halvlek kontrollerar vi matchen men gör inga fler mål. Vi vinner helt rättvist med 5-0, kommenterade Örbys tränare Patrik Johansson efter matchen.

Resultatet innebär tolfte matchen i rad utan förlust för Örby.

Därmed har Örby fem raka segrar på hemmaplan.

Örby startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fem minuter slog Albin Johnsson till.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, på nytt genom Albin Johnsson, i sjätte minuten.

Bara sex minuter senare var det Amar Kocan som såg till att Örby ökade ledningen på nytt, till 3-0.

Örby gjorde också 4-0 fyra minuter senare återigen genom Amar Kocan.

Örby gjorde också 5-0 genom Vilhelm Svensson i 19:e minuten. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Örby med 5-0. I den 74:e minuten fick Örbys Eldison Gasi rött kort, och under de sista 16 minuterna fick laget spela med en spelare mindre.

Det här betyder att Örby ligger på andra plats i tabellen, och Hajom är på nionde plats.

Örby tar sig an Björketorp i nästa match borta lördag 31 augusti 16.30. Hajom möter samma dag 13.00 Hyssna/Kinnahu hemma.