Öxabäck avgjorde före paus mot Hajom

Öxabäck tog ledningen före paus i matchen mot Hajom på söndagen, och Hajom lyckades inte resa sig.

|
Hajoms IF förlorade mot Öxabäcks IF

Matchen i division 6 Mark herr i fotboll slutade 2-1 (2-1) till bortalaget.

– Vi kämpade på bra, kan tycka vi förtjänar mer idag. Missar en del bra lägen, men det är bara att gratulera de gula italienarna, kommenterade Hajoms tränare Lars-Eric Johansson.

Erik Elmelid blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 37 minuter.

Matchen var mållös till Hajom tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Tim Sandgren.

Öxabäck kvitterade till 1-1 i 35:e minuten, när Rasmus Börjesson fick träff.

Bara två minuter senare var det Erik Elmelid som såg till att laget tog ledningen. Elmelid fullbordade därmed Öxabäcks vändning. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Öxabäck med 2-1.

Hajom har en vinst och fyra förluster och 8–19 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Öxabäck har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 9–6 i målskillnad. Det här var Öxabäcks fjärde uddamålsseger.

Med två omgångar kvar är Hajom på nionde plats i tabellen, medan Öxabäck är på sjätte plats.

I nästa match, söndag 22 september 16.00, har Hajom Viskafors borta på Svanehov, medan Öxabäck spelar hemma mot Björketorp.