Det blev delad pott när Viskafors tog emot Öxabäck i division 6 Mark herr i fotboll.

|
Viskafors IF spelade lika mot Öxabäcks IF

Slutresultatet skrevs till 2-2 (1-1).

Matchen var mållös till Öxabäck tog ledningen i 27:e minuten, genom Jimmy Björkman.

Viskafors kvitterade till 1-1 i 34:e minuten, när Markus Wangfelt Johansson hittade rätt. Ledningsmålet till 1-2 kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Filip Jakobsson slog till och gjorde mål för Öxabäck.

I den 88:e minuten blev Viskafors Martin Hysén utvisad, och laget fick spela de sista två minuterna med en spelare mindre.

Men Viskafors hann ändå med ett kvitteringsmål. Markus Wangfelt Johansson gjorde det på tilläggstid, på nytt. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

För Viskafors gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Öxabäck är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Öxabäck är Hajom. Lagen möts måndag 10 juni 19.00 på Hagavallen.