Sätila föll mot Rävlanda med 0-3

Sätila förlorade på hemmaplan i division 5 Västergötland södra herr i fotboll mot Rävlanda, med 0-3 (0-2).

|
Sätila SK förlorade mot Rävlanda AIS

Sätilas tränare Marcus Elzer kommenterade matchen:

– Rävlanda var det klart bättre laget. De hade matchen från början till slut. Vi kan skylla på frånvaro av bärande spelare eller på att vi inte är oss själva för tillfället, men i slutändan handlar det om att Rävlanda var bättre än oss idag. Vi får de närmaste veckorna gnugga på och ta match för match.

Rävlanda gjorde första målet. Viggo Lillskog gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Rävlanda ökade ledningen till 0-2 i 21:a minuten, genom Philip Gerhard. I 85:e minuten gjorde Victor Ronge också 0-3 på straff. 0-3-målet blev matchens sista.

Sätila har tre oavgjorda och två förluster och 4–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rävlanda har två vinster, en oavgjord och två förluster och 7–9 i målskillnad.

Det här betyder att Sätila nu ligger på tionde plats i tabellen, och Rävlanda är på sjunde plats. Så sent som den 31 maj låg Rävlanda på elfte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Sätila är Bollebygd. Lagen möts onsdag 5 juni 19.00 på Björnskogsvallen.