Seger för Hyssna/Kinnahu efter rivstartade mot Norrmalm

Efter två minuter gjorde Oscar Almgren 1–0 för Hyssna/Kinnahu, som tog greppet om bortamatchen mot Norrmalm på måndagen.

ANNONS
|
Norrmalms IK förlorade mot Hyssna IF/Kinnahults IF

Matchen i division 6 Mark herr i fotboll slutade 3-0.

– Vi är glada över 3 poäng, i övrigt så kan vi mycket mer än vad vi fick ut idag. En eloge till Norrmalm som krigar på hela matchen och även en till deras duktiga målvakt, kommenterade Hyssna/Kinnahus tränare Göran Larsson efter matchen.

Segern var Hyssna/Kinnahus sjunde på de senaste åtta matcherna, och fjärde bortasegern i rad.

Hyssna/Kinnahu startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Oscar Almgren till.

Hyssna/Kinnahu gjorde också 0-2 strax före paus, ännu en gång genom Oscar Almgren. Till slut kom också 0-3 genom Liam Nilsson i 49:e minuten.

Det här betyder att Hyssna/Kinnahu ligger på andra plats i tabellen, och Norrmalm är på tionde och sista plats.

Nästa motstånd för Hyssna/Kinnahu är Örby. Lagen möts onsdag 19 juni 19.00 på Horndalsvallen.