Seger för Kinnahult borta mot Viskafors

Det blev uddamålsseger för bortalaget Kinnahult i matchen mot Viskafors på Svanehov. Laget vann måndagens match i division 6 Borås herr i fotboll med 3-2 (2-1). Segermålet för Kinnahult stod Elias Torstensson för på övertid.

|
Viskafors IF förlorade mot Kinnahults IF

Gästande Kinnahult startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Noel Johansson gjorde målet, redan i 19:e minuten.

Viskafors kvitterade till 1-1 i 34:e minuten, när Marcus Svensson fick träff.

Kinnahult tog ledningen på stopptid i första halvleken, genom Filip Österberg på straff. Direkt efter pausen slog Marcus Svensson till på nytt och kvitterade för Viskafors.

Det matchavgörande målet kom på stopptid, när Elias Torstensson slog till och gjorde 2-3 för Kinnahult.

Det här var Kinnahults tredje uddamålsseger.

Det här betyder att Viskafors ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Kinnahult på sjätte plats.

Lördag 19 augusti 16.00 spelar Kinnahult hemma mot Brämhult.