Tor Ellnefors och Rasmus Lundström Andersson målgörare när Torestorp/Älekulla förlorade

Torestorp/Älekulla förlorade på bortaplan i division 5 Västergötland södra herr i fotboll mot Gånghester/Målsryd, med 3-4 (2-2).

|
Gånghester/Målsryd IF vann mot Torestorp/ Älekulla FF

Torestorp/Älekullas assisterande tränare Linus Hellgren kommenterade matchen:

– Ingen kul fredagkväll. Vi kommer inte upp i nivå idag, samtidigt som Gånghester gör det bra. Mycket hetare och mer driv och ville ha vinsten mer idag. Det är bara att bryta ihop och komma igen till nästa match.

Gånghester/Målsryd startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Olle Westin gjorde målet, redan i tionde minuten.

Torestorp/Älekulla kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Rasmus Lundström Andersson, i 15:e minuten.

Gånghester/Målsryd tog ledningen på nytt i 37:e minuten, genom Albin Skoglund.

Torestorp/Älekulla kvitterade till 2-2 strax före paus, genom Tor Ellnefors på straff. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Simon Karagöl och gav Gånghester/Målsryd ledningen.

I den 74:e minuten ökade Isak Franzén ledningen.

Torestorp/Älekulla reducerade till 4-3 i 90:e minuten.

Förlusten var Torestorp/Älekullas tredje uddamålsförlust.

Nästa motstånd för Torestorp/Älekulla är Sätila. Lagen möts onsdag 21 augusti 18.45 på Svansjövallen.