Torestorp/Älekulla vann på hemmaplan mot Äspered

Torestorp/Älekulla vann mötet med Äspered hemma med 4-1 (1-1) på torsdagen i division 5 Västergötland södra herr i fotboll.

|

Torestorp/Älekullas assisterande tränare Linus Hellgren kommenterade matchen:

– En skön hemmapremiär! Får ingen superstart med ett baklängesmål tidigt men sedan äter vi oss in i matchen och får utdelning. I andra halvlek så är det vi som äger och gör några snabba mål för att sedan kunna spela avslappnat resten av matchen.

Det var första segern för Torestorp/Älekulla, efter 0-1 mot Mariedal i premiären.

Äspered började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara fem minuter slog Sebastian Lönn till.

Torestorp/Älekulla kvitterade till 1-1 i 21:a minuten, när Erik Redlund slog till. Direkt efter pausen nätade Rasmus Lundström Andersson och gav Torestorp/Älekulla ledningen.

I 52:a minuten nätade Tor Ellnefors på straff, och gjorde 3-1.

Och med sju minuter kvar att spela ökade Torestorp/Älekulla ledningen genom Olof Larsson. 4-1-målet blev matchens sista.

Onsdag 1 maj 13.00 spelar Torestorp/Älekulla borta mot Gällstad.