Tung förlust för Kinna i toppmatchen mot Oddevold

Det var två topplag som möttes i P19 Div 1 Region 2 herr i fotboll på söndagen.

|
IK Oddevold U19 vann mot Kinna IF

Kinna förlorade, på bortaplan mot serieledande Oddevold med 2-5 (1-3).

Oddevold fick en bra start på matchen. Isah Sharif gjorde målet, redan i elfte minuten.

Kinna kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Wilgot Elvemo, i 13:e minuten.

Oddevold tog ledningen bara sex minuter senare genom Endrim Salihi.

Oddevold ökade ledningen till 3-1 efter en halvtimmes spel, ännu en gång genom Endrim Salihi. Direkt efter pausen nätade Hussein Ali och ökade Oddevolds ledning.

Med en halvtimme kvar att spela fick Nikola Ristic träff och reducerade åt Kinna. Men mer än så orkade Kinna inte med.

5-2-målet kom på stopptid, när Endrim Salihi slog till och gjorde mål som med målet fullbordade sitt hattrick. 5-2-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Kinna ligger kvar på tredje plats i tabellen. Så sent som den 12 maj låg Kinna på tionde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Kinna är Lidköping. Lagen möts söndag 9 juni 13.00 på Kunskapens Hus.