Ubbhult/Hällingsjö hämtade i kapp underläge och kryssade mot Viskafors

I halvtid ledde Viskafors matchen på hemmaplan i division 6 Mark herr i fotboll mot Ubbhult/Hällingsjö med 2-1.

|
Viskafors IF spelade lika mot Ubbhult/Hällingsjö

Men i andra halvlek jobbade sig Ubbhult/Hällingsjö in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 4-4.

Ubbhult/Hällingsjös tränare Johnny Gillberg kommenterade matchen:

– Svängig match, leder 1-0, tappar till 1-2, leder 4-2 och tappar till 4-4 som blir slutresultatet.

Gästande Ubbhult/Hällingsjö började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Carl Stridsberg till.

Viskafors kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Alexander Hagert, i sjunde minuten.

Viskafors tog ledningen bara två minuter senare återigen genom Alexander Hagert. Med en halvtimme kvar att spela nätade Linus Nilsson och kvitterade för Ubbhult/Hällingsjö.

Ubbhult/Hällingsjö gjorde också 2-3 i 61:a minuten när Linus Nilsson slog till ännu en gång.

Erik Holmqvist gjorde dessutom 2-4 i 69:e minuten.

Marcus Svensson reducerade för Viskafors med knappa kvarten kvar.

Och med fem minuter kvar att spela kvitterade Viskafors genom Marcus Svensson på straff. Det fastställde slutresultatet till 4-4.

Med fyra omgångar kvar är Viskafors på fjärde plats i tabellen, och Ubbhult/Hällingsjö är på femte plats.

Nästa motstånd för Ubbhult/Hällingsjö är Hajom. Lagen möts lördag 7 september 13.00 på Ekåsvallen.