Ubbhult/Hällingsjö vann hemma mot Högvad

Ubbhult/Hällingsjö hade ledningen i halvtid mot Högvad på hemmaplan på söndagen.

|
Ubbhult/Hällingsjö vann mot Högvads BK

Och 1-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-1 i matchen i division 6 Mark herr i fotboll.

– Vi gör ingen bra match men vinner med 3-1. 3 poäng var det viktigaste idag, kommenterade Ubbhult/Hällingsjös tränare Johnny Gillberg.

Segern var Ubbhult/Hällingsjös fjärde på de senaste fem matcherna.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Ubbhult/Hällingsjö tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Carl Stridsberg. Direkt efter pausen nätade Tobias Fekete och ökade Ubbhult/Hällingsjös ledning.

I den 71:a minuten reducerade Svante Persson för Högvad. Fler mål än så blev det inte för Högvad.

Erik Holmqvist ökade Ubbhult/Hällingsjös ledning med knappa kvarten kvar. 3-1-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Högvad ligger på sjunde plats i tabellen, och Ubbhult/Hällingsjö är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Ubbhult/Hällingsjö är Rydboholm. Lagen möts onsdag 12 juni 19.00 på Ekåsvallen.