Underläge i halvtid – men Jimmy Björkman och Alexander Thysell fixade Öxabäcks vändning

Norrmalm ledde med 1-0 på bortaplan i division 6 Mark herr i fotboll efter halva matchen mot Öxabäck.

|
Öxabäcks IF vann mot Norrmalms IK

Men Öxabäck gjorde två mål i andra halvlek och vände underläge till seger med 2-1. Stor matchhjälte blev Alexander Thysell, med sitt 2–1-mål efter 84 minuter.

Matchen var mållös till Norrmalm tog ledningen i 32:a minuten, genom Anton Andersson. Jimmy Björkman kvitterade för Öxabäck i 79:e minuten.

I den 80:e minuten fick Norrmalm Radwan Saleh utvisad, och laget fick spela de sista tio minuterna med en spelare mindre.

Och med sex minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Alexander Thysell. Thysell fullbordade därmed Öxabäcks vändning.

Det här var Öxabäcks andra uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Öxabäck är kvar på sjätte plats, och Norrmalm stannar sist, på tionde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Öxabäck är Örby. Lagen möts onsdag 7 augusti 19.00 på Örby IP.