Förlust för Tygriket på bortaplan mot Halna

Tygriket förlorade mötet med Halna borta med 4-8 (2-4, 0-2, 2-2) i division 2 Västergötland herr i innebandy på fredagen.

|
BK Halna vann mot IBK Tygriket

– Halna var starka ikväll och har väldigt bra utdelning på sina lägen! Dom spelar kompakt försvarsspel och vi lyckas inte bra i offensiven, tyckte Tygrikets tränare Peter Kristensson, efter matchen.

Halna var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 4-2.

I andra perioden var Halna starkast och gick från 4-2 till 6-2 genom två snabba mål i slutet av perioden av Felix Karlsson och Jonathan Svensson. Tredje perioden slutade 2-2 och Halna vann matchen med 8-4.

Alfons Svensson gjorde ett mål för Tygriket och två assist.

Halna har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Tygriket har tre vinster och två förluster.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Tygriket är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Tygriket är Fröjered. Lagen möts söndag 29 januari 16.00 i Sparbankshallen.