Förlust för Tygriket trots mål av Martin Bäcklund och Hubert Svensson

Tygriket förlorade mötet med Tranemo borta med 4-6 (1-3, 1-1, 2-2) i division 2 Västergötland herr i innebandy på lördagen.

ANNONS
|
Tranemo IBK vann mot IBK Tygriket

Tranemo hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.59 genom William Redberg, och gick upp till 2-0 innan Tygriket svarade.

I periodpausen hade Tranemo ledningen med 3-1. Efter 15.12 i andra perioden ökade Tranemo på till 4-1 genom Lowe Stewart Walkin.

Tygriket reducerade dock till 4-2 genom Hubert Svensson med 2.57 kvar att spela av perioden. Tygriket gjorde 4-3 genom Hubert Svensson efter 5.49 av matchen.

Tranemo gjorde 5-3 genom Eric Jansson efter 6.47 i tredje perioden.

Tygriket reducerade dock till 5-4 genom Martin Bäcklund när bara två minuter återstod att spela, och skapade spänning i slutet av matchen.

Tranemo kunde dock avgöra till 6-4 med fyra sekunder kvar av matchen genom Liam Andersson.

Martin Bäcklund och Hubert Svensson gjorde båda två mål och en assist för Tygriket.

Tranemo har tre segrar och två förluster och 21–29 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Tygriket är på nionde plats.

I nästa omgång har Tygriket Fröjered hemma i Lyckehallen, lördag 21 oktober 15.00.