Förlust mot Södra Ving för Tygriket U

Tygriket U fick se sig slaget i mötet med Södra Ving på bortaplan i division 4 Västergötland herr i innebandy, med 8-11 (4-5, 2-3, 2-3).

|
Södra Vings IF innebandy vann mot IBK Tygriket

I första perioden var det Södra Ving som var starkast. Laget vann perioden med 5-4.

Södra Ving var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 8-6.

5.37 in i tredje perioden slog Victor Henningsson till på pass av Simon Gottfridsson och ökade ledningen för Södra Ving.

6.40 in i perioden nätade Tygriket U:s Hugo Elmelid framspelad av Erik Elmelid och reducerade för Tygriket U.

Tygriket U reducerade igen efter 7.30 i tredje perioden genom Arvid Lindgren.

Efter 13.52 slog Daniel Älmefur till på pass av Paavo Säynäjäkangas och ökade ledningen för Södra Ving.

Södra Ving punkterade matchen med ett 11-8-mål med 1.48 kvar att spela återigen genom Daniel Älmefur på pass av Andreas Andersson. 11-8-målet blev matchens sista.

Daniel Älmefur gjorde två mål för Södra Ving och ett målgivande pass och Paavo Säynäjäkangas stod för ett mål och två assists. Peter Kristensson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål för Tygriket U.

För Södra Ving gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Tygriket U är på andra plats.

Lördag 9 december 15.00 spelar Tygriket U hemma mot Hestrafors.