Fritsla slog Wårgårda efter Andreas Samuelssons dubbel

Det blev Fritsla som gick segrande ur mötet med Wårgårda i division 3 Västergötland herr i innebandy på hemmaplan, med 6-3 (3-0, 3-2, 0-1).

ANNONS
|
Fritsla IF vann mot Wårgårda IBK

Fritsla spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Andreas Samuelsson, Andreas Ljunggren och Elias Amundsjö. Även i andra perioden var det Fritsla som var starkast. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 6-2.

Wårgårda reducerade till 6-3 med 1.11 kvar att spela genom Oscar Thunberg framspelad av Rasmus Langdell. Fler mål än så blev det inte för Wårgårda.

Andreas Ljunggren gjorde ett mål för Fritsla och två målgivande passningar.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, Fritsla med 35–35 och Wårgårda med 21–25 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Fritsla på fjärde plats i tabellen, och Wårgårda är på sjätte plats.

Fritsla tar sig an Smedjan i nästa match borta fredag 23 februari 20.00.