Fritsla utan poäng efter förlust mot Fristad U

Efter två perioder var matchen i division 3 Västergötland herr i innebandy mellan hemmalaget Fritsla och gästande Fristad U helt jämn.

|
Fritsla IF förlorade mot Fristads GoIF innebandy

I tredje var det dock Fristad U som var det starkare laget och vann matchen med 8-6 (2-2, 1-1, 5-3).

Fritsla tog ledningen efter nio minuters spel, genom Joel Sivedal framspelad av Andreas Ljunggren.

Fristad U kvitterade till 1-1 efter 10.38, när Tim Herbertsson slog till på pass av Hampus Olsson.

Fritsla tog ledningen på nytt efter 16.33, när Joel Sivedal ännu en gång hittade rätt framspelad av Arvid Broman.

Fristad U kvitterade till 2-2 efter 16.54, när Markus Alm fick träff på pass av Sebastian Windell.

Matchen fortsatte att vara jämn i andra perioden. Perioden slutade 1-1 och resultatet var 3-3 efter två perioders spel.

Fristad U var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med 3-5 och matchen med 8-6.

Fristad U:s Markus Alm stod för tre poäng, varav två mål. Andreas Ljunggren gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål för Fritsla och Joel Sivedal gjorde tre mål.

Fritsla har två vinster och tre förluster och 28–31 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Fristad U har tre vinster och två förluster och 31–37 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Fristad U nu ligger på sjätte plats. Fritsla är på tredje plats.

Fritsla tar sig an Mullsjö AIS Utveckling i nästa match borta fredag 12 januari 19.15.