Fritsla vann klart borta mot Lockerud

Fritsla fick rejäl utdelning när laget vann på bortaplan mot Lockerud i division 3 Västergötland herr i innebandy med 7-1 (2-1, 4-0, 1-0).

ANNONS
|
IBK Lockerud Mariestad förlorade mot Fritsla IF
IBK Lockerud Mariestad förlorade mot Fritsla IF

– Mycket stabil Brandgul insats i sextio minuter ifrån hela laget. Att åka till Mariestad en söndag är sällan den mest inspirerande resan på säsongen men vi sköter det med bravur ifrån första till sista minuten och gör en riktigt bra match. Denna matchen är det inte en enskild spelare som sticker ut utan lagmaskinen Fritsla som kuggar i och vi vinner till slut komfortabelt. Ett riktigt gott dagsverke helt enkelt, kommenterade Fritslas tränare Emil Svedenlind efter matchen.

Första perioden var jämn. Lockerud inledde bäst och tog ledningen genom Samuel Nordin efter 4.31, men Fritsla kvitterade genom Viktor Gunnarsson. Och Fritsla hann också ta ledningen, genom Anton Kamholm. I andra perioden var Fritsla starkast och gick från 1-2 till 1-6 genom mål av Melvin Amundsjö, Anton Kamholm, Lasse Broman och Jonas Almqvist. 2.23 in i tredje perioden slog Lasse Broman till återigen på pass av Noel Engvall och ökade ledningen för Fritsla. Det fastställde slutresultatet till 1-7.

Lasse Broman gjorde två mål för Fritsla och spelade dessutom fram till ett mål.

Lockerud har haft en tuff start på serien och har bara två poäng efter tre spelade matcher. Fritsla har sex poäng.

Fritsla tar sig an Hjälmared i nästa match hemma fredag 10 november 19.30.