Tygriket U spelade jämnt Grästorp på hemmaplan i division 4 Västergötland herr i innebandy men föll efter förlängning.

|
IBK Tygriket förlorade mot Grästorps IBK

Först i förlängningen kunde bortalaget avgöra till 7-6 (2-1, 3-1, 1-4, 1-0).

Joakim Carlborg blev matchhjälte med sitt avgörande 7-6-mål 4.41 in i förlängningen.

Grästorp var vassast i första perioden. Laget vann perioden med 1-2.

Bortalaget var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 1-3 och ställningen efter två perioder var 2-5.

Tygriket U reducerade dock till både 3-5 och 4-5 genom Hugo Elmelid och Olle Elmelid efter 6.39 av matchen.

Grästorp utökade ledningen genom Linus Ivarsson efter 8.57 i tredje perioden.

Men Tygriket U stod för en grym upphämtning till 6-6 med två mål på bara 2.42. Olle Elmelid gjorde 5-6 efter 17.09 och samme Elmelid fullbordade comebacken till 6-6 efter 19.51. I förlängningen tog det 4.41 innan Grästorp avgjorde till 6-7. Stor matchhjälte blev Joakim Carlborg, på pass av Robin Wätterstam.

Grästorps Robin Wätterstam stod för fyra poäng, varav tre mål. Olle Elmelid gjorde tre mål och spelade dessutom fram till ett mål för Tygriket U, Hugo Elmelid gjorde två mål och totalt fyra poäng och Jonas Svensson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål.

Senaste mötet lagen emellan slutade med seger för Tygriket U med 8-1.

Nästa motstånd för Tygriket U är Södra Ving. Lagen möts fredag 4 oktober 19.30 i Södra Vingshallen.