Hemmaförlust för Kinna - 3-10 mot Elfhög

Kinna lyckades inte alls när man mötte Elfhög hemma i division 4 Västergötland herr i innebandy.

|
Kinna IBK förlorade mot IBK Elfhög

Elfhög vann med 10-3 (4-2, 2-1, 4-0).

– Överlag stark laginsats men vi orkar inte med 10 utespelare möta seriesuveräna Elfhög som springer stenhårt i 60 minuter. Extra plus till vår 15-åriga målvakt Isak som gör debut och en kanoninsats, kommenterade Kinnas tränare Marko Tervonen.

Elfhög var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-4.

Även i andra perioden var det Elfhög som var starkast. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 3-6.

Elfhög fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-3. Målen i sista perioden gjordes av Elias Särnbäck, Markus Warnberg, Valter Hermansson och Filip Taikina-Aho.

Elfhögs Markus Warnberg stod för fem poäng, varav två mål, Elias Särnbäck gjorde ett mål och spelade fram till två mål, David Clement gjorde två mål och ett assist, Sami Halonen gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Filip Taikina-Aho gjorde två mål och ett assist.

Resultaten i sista omgången innebär att Kinna slutar på sjunde plats och Elfhög på första plats. Elfhög är klart för kvalspel.