Målfest när Fritsla krossade Hjälmared i Hjälmared

Fritsla hade inga problem med Hjälmared i division 3 Västergötland herr i innebandy, och vann borta med utklassningssiffrorna 11-3 (4-1, 4-0, 3-2).

ANNONS
|
FBC Hjälmared förlorade mot Fritsla IF
FBC Hjälmared förlorade mot Fritsla IF

– Vi gör det vi ska idag där, framförallt period två sticker ut och är riktigt bra för hela laget. Period nummer 3 blir tyvärr sönderblåst med alldeles för många utvisningar då både Hjälmared och domarna tappar matchen en smula. Men tre poäng och ett trendbrott vilket var dagens uppgift. Nu laddar vi upp inför Wårgårda kommande lördag, tyckte Fritslas tränare Emil Svedenlind, efter matchen.

I första perioden var det Fritsla som var starkast. Laget vann perioden med 1-4.

I andra perioden var Fritsla starkast och gick från 1-4 till 1-8 genom två mål av Andreas Samuelsson, ett mål av Anton Kamholm och ett mål av Lasse Broman. Det skulle komma mer från Fritsla. Fritsla vann också tredje perioden 2-3 och matchen med hela 11-3.

Fritslas Anton Kamholm stod för tre poäng, varav två mål och Noel Engvall gjorde ett mål och två assist. Teo Erlandsson gjorde ett mål och totalt tre poäng för Hjälmared.

Hjälmared har fem förluster och 18–50 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Fritsla har två vinster och tre förluster och 32–34 i målskillnad.

För Fritsla gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Hjälmared är på nionde och sista plats.

Fritsla tar sig an Wårgårda i nästa match hemma lördag 10 februari 13.00.