Seger för Fritsla som förlänger vinstsviten

Fjärdeplacerade Fritsla förlänger segersviten i division 3 Västergötland herr i innebandy, på fredagen vann vinstmaskinen hemma mot andraplacerade Borås IBF.

|
Fritsla IF vann mot Borås IBF

Efter segersiffrorna 5-3 (0-1, 1-1, 4-1) har nu Fritsla fyra raka segrar. Borås IBF:s svit på sex matcher i rad utan förlust bröts dock.

Med det tog hemmalaget Fritsla en skön revansch, eftersom Borås IBF vann senaste mötet lagen emellan med hela 10-4.

Borås IBF tog ledningen efter 18.59, genom Anton Svensson. Efter 3.46 i andra perioden nätade Arvid Broman, framspelad av Melvin Amundsjö och kvitterade för Fritsla.

Borås IBF:s Petter Jääskö gjorde 1-2 efter 11.28 på pass av Anton Svensson.

Fritsla hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 6.41 genom Noel Engvall, och gick upp till 4-2 innan Borås IBF svarade.

Slutresultatet blev 5-3 i Fritslas favör.

Anton Svensson gjorde ett mål för Borås IBF och spelade fram till två mål.

Båda lagen har nu fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, Fritsla med 33–19 och Borås IBF med 31–18 i målskillnad.

Motståndare i sista omgången för Fritsla är Fristad U. Lagen möts fredag 8 mars 19.30 i Nya Fristadshallen.